MONTSERRAT GUIU MARCH

  (1957-La Seu D’Urgell)

  Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Complutense de Madrid. Des de 1986 treballa en el món del cinema com exhibidora cinematogràfica als cinemes de la seva localitat. La seva trajectòria professional destaca per la programació en cicles de pel·lícules d’autor, cine europeu i cinema educatiu.

  Ha rebut diferents premis: “EURO KIDS CINEMA AWARD 2005” a Suècia, per la creació de programes educatius de cinema infantil Europeu o “EXPO CINE 2004” a Espanya, a la Millor Empresària Local d’Exhibició. És impulsora del Circuit Català de Cinema Digital, des de 2004 vicepresidenta de la Societat d’Empresaris de Cine d’Espanya i des de 2005 directora de “PICURT Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus”.

  Ha participat com a membre del jurat internacional al TRENTO Mountain Film Festival al 2010 i al MOSTREMP 2012. Defensora de la producció cinematogràfica al Pirineu, promou des dels seus inicis la producció anual de curtmetratges de temàtica muntanyenca, els quals han guanyat premis europeus i nacionals.

    MARISOL SALVADÓ I SOLÉ

    Nascuda a l’abril del 1973 a la Seu d’Urgell.
    És llicenciada en Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, la qual cosa li ha permès acabar ser docent a l’institut Joan Brudieu, a la seva ciutat natal.

    El lligam fort per la seva ciutat i la sensibilitat pels Pirineus ha fet que participés en diferents projectes de definició, potencialització del territori així com de productes artesans de proximitat.

      SUSANA BALASTEGUI ARTIGUES

      La Seu d’Urgell 1982.
      És llicenciada en Geografia per la Universitat de Lleida i posteriorment va realitzar un Postgrau en Sistemes de Informació Geogràfica.

      Estretament lligada al món de l’esport, concretament al del Piragüisme en el que es va iniciar a l’edat de 8 anys. També és membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Piragüisme.
      Gràcies a la seva formació adopta un paper actiu en el teixit social d’aquesta zona pirinenca. Ha treballat en diferents projectes al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i actualment treballa en l’àmbit de la inserció social.