MONTSERRAT GUIU MARCH

Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Complutense de Madrid. Des de 1986 treballa en el món del cinema com exhibidora cinematogràfica als cinemes de la seva localitat. La seva trajectòria professional destaca per la programació en cicles de pel·lícules d’autor, cine europeu i cinema educatiu.

Ha rebut diferents premis: “EURO KIDS CINEMA AWARD 2005” a Suècia, per la creació de programes educatius de cinema infantil Europeu o “EXPO CINE 2004” a Espanya, a la Millor Empresària Local d’Exhibició. És impulsora del Circuit Català de Cinema Digital, des de 2004 vicepresidenta de la Societat d’Empresaris de Cine d’Espanya i des de 2005 directora de “PICURT Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus”.

Ha participat com a membre del jurat internacional al TRENTO Mountain Film Festival al 2010 i al MOSTREMP 2012. Defensora de la producció cinematogràfica al Pirineu, promou des dels seus inicis la producció anual de curtmetratges de temàtica muntanyenca, els quals han guanyat premis europeus i nacionals.