DIVENDRES 23 DE JUNY
11:00h-13:00h
Parc del Segre, La Seu d’Urgell / Gratuït
ROCÒDROM – ACTIVITAT JUVENIL
Amb la col.laboració d’UEU (Unió Excursionista Urgellenca) s’iniciarà als joves a l’escalada amb diferents experts del sector.

 

17:30h
Local social d’Alàs / Entrada gratuïta
SESSIÓ DE CINEMA JOVES CREADORS
Es projectaran les creacions de joves que s’inicien en el món audiovisual, produccions locals i els stopmotions realitzats per alumnes de diferents escoles i insitituts dins del projecte “PICURT a les escoles”. Serà presentat per Àlex Bertran, filòsof i estudis de direcció cinematogràfica, i actualment professor de PTT a la Seu d’Urgell.

 

19:30h
Cal Ribó, Artedó / Entrada gratuïta
INAGURACIÓ EXPOSICIÓ “Racons llunyans del Nord d’Espanya – Cuba 2014/17″ de John Burge a la casa pairal del segle XIV cal Ribó d’Artedó.
John Burge- 1951 Mornington Victoria. Pintor australià que va viure al Pirineu (Artedó) durant la dècada 1975-1985. Retornà al seu país d’orígen, on pintà i exposà en galeries de tot el país. Actualment està al Pirineu, buscant la llum i els colors del paisatge per plasmar-los en el seu art.

 

20:00h
Local Social d’Alàs / Tiquets variats
TASTETS DE “MENJA’T L’ALT URGELL”
L’associació “Menja’t l’Alt Urgell” de petits productors artesans de la comarca oferiran degustacions dels seus productes.

 

22:00h
Carpa d’Artedó /Entrada 4€
LLIURAMENT DEL 4t PREMI JOSEP VIRÓS a Francesc Farràs. SESSIÓ DE CINEMA
Francesc Farràs, és un historiador capdavanter del projecte “Botigues-Museu”situades al poble de Salàs, aprop de Tremp. Durant anys ha recollit un gran nombre d’objectes de la memòria històrica creant l’ambientació d’aquests espais oberts al públic a partir de mobiliari, productes representatius de cada període i de l’exhibició de cartells publicitaris.
El premi serà lliurat per Itziar González Virós, néta de Josep Virós i Lluis Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya. Projecció de la pel.lícula “The eagle Huntress”.

 

00:00h
Plaça del poble, Artedó / Gratuït
SWING-GIPSY JAZZ “LOVE IT”
Love It és un trio format per Carina Ventura (veus), Hèctor Pérez (guitarra) i Landry Riba (contrabaix) que recupera alguns dels estàndards més clàssics del swing i els reinterpreta en un estil gipsy manouche. Completen el repertori amb adaptacions al gipsy jazz de cançons de Michael Jackson, The Doors, Rihanna… el qual us permetrà ballar a ritmes de swing.